Profil - Advokat Thomas Klausen

Advokat Thomas Klausen er specialist i konkurrenceret med over 15 års erfaring i rådgivning om alle typer af problemstillinger. Thomas har siden 2014 drevet selvstændig advokatvirksomhed.

Thomas' rådgivning er praktisk anvendelig og samtidig baseret på en dyb forståelse for konkurrencerettens særregler og processer, og han er endvidere fuldt dedikeret og arbejder hurtigt og effektivt. 

Over årene har Thomas arbejdet med base i Aarhus og Bruxelles, og han har rådgivet virksomheder af alle størrelser og mange nationaliteter. Derudover har han beskæftiget sig med en lang række forskellige brancher.

Thomas har stor erfaring med sager for alle relevante danske myndigheder i relation til konkurrenceret (Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Konkurrencerådet, Konkurrenceankenævnet samt Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet), og udover et stort antal danske sager har Thomas også været engageret i mange processer for EU-Kommissionen og et to-cifret antal forskellige udenlandske konkurrencemyndigheder.

Thomas har holdt et utal af foredrag om konkurrenceret for både virksomheder og andre advokater, og han skriver en månedlig klumme om konkurrenceret, der bringes i Jyllands-Posten og på Finans.dk. 

Privat er Thomas gift med Katrine, og de har børnene Michael og Amalie på 7 og 10 år.

 

Se LinkedIn-profil: